25 jaar reisfotografie van Frank van Paridon

Frank van Paridon reist  al een half leven over de aardbol.
In 25 jaar heeft dat tienduizenden beelden opgeleverd die zonder uitzondering onderweg gemaakt zijn. Beelden die voortkomen uit zijn liefde voor het reizen en ontmoetingen met mensen.

Het leven in beweging

No particular place to goZijn foto’s leggen het leven in beweging vast, momenten die stuk voor stuk buitengewoon gewoon zijn. Al reizend fotografeert Frank van Paridon mensen terwijl die hun gewone leven leiden; werken en plezier maken, eten, drinken en lachen; hun routines en rituelen.

Daar waar het om natuur en steden gaat is het de magie van het moment, van het licht en de ervaring en het talent van de fotograaf die het onderwerp van zijn mooiste en meest bijzondere kant laat zien. De begeleidende teksten zijn verslagen uit het dagboek van een reiziger.

Reisfotografie is het toeval serieus nemen

Voor dit fotoboek is een selectie gemaakt uit beelden van 50 landen. De keuze is persoonlijk en vaak het gevolg van toeval. De titel ‘No particular place to go’ weerspiegelt het idee dat het verloop van  een reis en eigenlijk het hele leven, voor een groot deel op toeval berust. Magische beelden ontstaan doordat je ‘toevallig’ op het goede moment op de juiste plaats bent. Het is de kwaliteit van de fotograaf om voortdurend alert te zijn, het ‘fotografengeluk’ af te dwingen en die momenten vast te leggen.

Dit boek kan daarom in elke willekeurige volgorde worden bekeken en gelezen. Laat het ergens openvallen, geniet van de schoonheid van het moment en waan je even op reis.

Hardcover – 256 pagina’s – 31 x 24 cm – ca 400 foto’s – ISBN 978-90804-19612.

Bestel het boek nu. U betaalt geen verzendkosten.

Bestel het boek 'No particular place to go'

Vul onderstaande gegevens in om het boek te bestellen. U betaalt geen verzendkosten.
  • Uw gegevens

  • Prijs: € 29,90 Aantal:
  • Uw bestelling

  • € 0,00